Ismét siker az Operaházban!

A Klauzál LC kiemelkedő jószolgálati rendezvényének köszönhetően ismét közel 500 kisgyereknek szereztünk élményt, boldogságot. A gyerekek számos vidéki helyszínről (pl. Kecskemét, Győr, Gödöllő, Budakalász), Kárpátaljáról, és természetesen Budapest különböző intézményeiből érkeztek a Lions Clubok szervezesében. Ebben a munkában is a Wesselenyi LC vállalt oroszlánrészt a Klauzál LC mellett.

Telt ház előtt elsőként Ókovács Szilveszter, az Operaház főigazgatója mondott köszöntőt, majd felolvasásra került Szalay-Bobrovniczky Vince helyettes államtitkár levele, és átadásra került a Wesselényi LC- vel közösen alapított Lions Fair play díj. Idén az elismerést Breuer Péter, a Heti TV tulajdonosa vehette át, aki több mint egy évtizede segíti médiamegjelenésekkel és tanácsokkal a Lions munkát.

A rendezvény megkoronázása Pázmányi Gyuriék által a svédországi kormányzóságtól kapott plüss figurák voltak!

Az eseményről bővebben tájékozódhattok az alábbi linkeken:

https://tenyek.hu/video/gyerekeloadas-es-dijatado-az-operaban

TV2 Tények – Gyerekelőadás és díjátadó az Operában

https://hirtv.hu/kultura/napindito-jotekonysagi-eloadas-az-operaban-2562911

Hír TV – Jótékonysági előadás az Operában

https://www.youtube.com/watch?v=81UFE95d4TU

A képeket és a videót készítette: Kapusi Zoltán klubtársunk és munkatársa

Képgalériánk: 


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba