Hátrányos helyzetű gyerekeknek szervezett jótékonysági előadást a Klauzál LC

Az idei lions év egyik legkiemelkedőbb klub szintű aktivitására került sor 2019. március 16-án, Budapesten, az Erkel színházban: hátrányos helyzetű gyerekeknek szerveztek jótékonysági előadást a Klauzál Lions Club tagjai. A gyerekek jelentős része a határon túlról érkezett, a rendezvény fővédnöke dr. Kövér László az országgyűlés elnöke volt.

Gratulálunk a klub tagjainak, illetve azoknak a kluboknak is, akik közreműködtek a rendezvény szervezésében, illetve lebonyolításában. Külön gratulálunk Radnainé dr. Fogarasi Katalinnak, a Klauzál Lions KLub örökös elnökének állami kitüntetéséhez. A rendezvényt megtisztelte és a megjelenteket köszöntötte dr. Chrabák László kormányzó úr is.

 
A Hír TV összeállítását ezen a linken nézheti meg!

Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Budapest Klauzál LC

Adószámunk:

Számlaszám:


cím: 0 ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba