14. alkalommal kerül sor jótékonysági meseopera-előadásra a Klauzál LC szervezésében

Örömmel tudatjuk, hogy a gyönyörűen felújított Magyar Állami Operaház ismét várja a hátrányos helyzetű gyerekeket. Radnainé dr. Fogarasi Katalin, a Klauzál Lions Club örökös elnöke mintegy 14 évvel ezelőtt álmodta meg, hogy az Operabált követően egy különleges, jótékonysági előadásra kerüljön sor az Operaház illusztris, virágokkal feldíszített termeiben.

Az azóta eltelt időben Radnainé dr. Fogarasi Katalin és a Klauzál Lions Club fáradhatatlanul szervezi meg évről évre ezt a rendezvényt, amelyet az Operaház mindenkori vezetése is támogat. Az elmúlt évtizedben ez a fontos karitatív program Ókovács Szilveszter Főigazgató Úr együttműködésével valósulhatott meg. Idén is várjuk sok szeretettel február 4-én a kisgyerekeket a meseopera-előadásra!

A rendezvény nem jöhetett volna létre segítők nélkül:

Köszönet az OTP Banknak, mint kiemelt támogatónknak.

Köszönet a Nemesko Építőipari Kft.-nek, mint állandó támogatónknak.

Köszönet a segítő és együttműködő Lions kluboknak, különösen a Wesselényi Lions Clubnak.

Köszönet a Heti TV-nek, mint médiapartnerünknek.

Az esemény a Klauzál Lions Club kiemelt rendezvénye.

 

Kovács Árpádné

a Klauzál Lions Club elnöke


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Budapest Klauzál LC

Adószámunk:

Számlaszám:


cím: 0 ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba